Cégismertető

A magyarországi Dr. Falk Pharma Képviselet, a Medical Consulting Kft., rövidített nevén Medicons Kft. több mint húsz éve tevékenykedik Magyarországon. 1989-ben alakult két külföldi illetőségű cég, illetve két belföldi üzletember jóvoltából. Az alapításkori fő tevékenységi köre orvosi műszerek importja és értékesítése volt, mígnem évekkel később, 1992-ben kizárólagos képviseletre vonatkozó szerződést kötött egy németországi gyógyszergyárral, a Dr. Falk Pharma GmbH-val, minek következtében elsődleges tevékenységi körévé a Falk gyártmányú gyógyszerek forgalmazása vált.

A Dr. Falk Pharma GmbH alapítója, Dr. Herbert Falk orvos-gyógyszerész családi vállalkozásként hozta létre 1960-ban patikáját, mely hamarosan a gasztroenterológiai profilú gyógyszerkészítmények egyik piacvezető gyártójává, a Dr. Falk Pharmává nőtte ki magát. Készítményeik csoportja világszerte forgalmazott. A minőségre való törekvésükkel, a posztgraduális orvosi tanfolyamok iránti elkötelezettségükkel, az orvosi kutatások támogatásával, valamint az orvosok és paciensek tájékoztatására vonatkozó irányelvükkel kapcsolatos hírnevük által sikerült kiemelkedniük a többiek közül. Tudományos konferenciáik, amelyeken a hepatológia és a gyulladásos bélbetegségek szakterületének világszerte ismert szaktekintélyei tartanak előadásokat, magas színvonalúak és szakmai körökben elismertek.

Társaságunk munkájának célja, hogy a "nomen est omen" elv alapján - mint a Dr. Falk Pharma képviselete - megfeleljünk és eleget tehessünk ennek a hírnévnek, segítve a Magyarországon e területen tevékenykedő orvosok munkáját és a betegek gyógyulását, kezelését.

A hagyományos képviseletek tevékenységétől eltérően társaságunknak nincs orvoslátogatói hálózata. Területi képviselőink segítségével minden olyan kongresszuson, továbbképzésen, ill. kapcsolódó rendezvényen részt veszünk, amely a gasztroenterológiával - fő szakterületünkkel - összefüggésbe hozható.

Ismert és elismert tudományos kiadványainkkal kívánjuk segíteni az orvosok felkészültségét, ismereteik bővítését. A betegek részére szerkesztett sorozatainkkal igyekszünk elősegíteni a betegek jobb tájékozottságát, és hozzájárulni az orvos és betege között létrejövő szoros kapcsolat kialakulásához. Az utóbbi években a nemzetközi irodalmak terjesztésén kívül létrehoztunk olyan kiadványokat illetve tudományos oktató CD-ket is, amelyek hazai szaktekintélyek, orvoscsoportok munkájának eredményeit tükrözik. Poszterpályázatok meghirdetésével igyekszünk elérni, hogy minél többen eljuthassanak külföldi szakmai kongresszusokra és megismerhessék a szakma legújabb kihívásait, eredményeit, s a legkorszerűbb terápiás lehetőségeket.

A legfontosabb számunkra mégis a személyes, baráti kapcsolatok kialakítása azokkal, akikkel együttműködünk, akiknek a munkáját valóban elősegíteni szeretnénk. Igyekszünk állandóan elérhető, segítségre minden helyzetben kész kollégák lenni, de oly módon, hogy eközben ne hátráltassuk rendszeresen és feleslegesen az orvosi munkát. Célunk, hogy erről - a hagyományostól eltérő munkamódszerről - minél többen szerezzenek tudomást, a működőképességéről szerezzenek személyes tapasztalatot és győződjenek meg arról, hogy számunkra ez valóban több, mint feladat, több mint munka. Ez a hivatásunk.

Hol talál minket?

  • Budaörsön!
  • Címünk: 2040 Budaörs, Károly király út 39.
  • Telefonszámunk: 23/444 773
  • Faxszámunk: 23/444 774

Kapcsolatfelvétel

Személyesen szeretne kapcsolatba lépni velünk? Szakirodalomra van szüksége? Eljönne velünk egyik konferenciánkra? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hátterünk

Ismerje meg a németországi Dr. Falk Pharma GmbH világcéget, készítményeink kifejlesztőjét!