Konferenciák

Érdeklik Önt a Falk Szimpóziumok és Workshopok? A Dr. Falk Pharma GmbH minden évben színvonalas tudományos rendezvényekkel várja az érdeklődőket. Az általuk szervezett kongresszusokon önköltségen, vagy poszterpályázat beadásával lehet részt venni. Az elmúlt időszak konferenciáinál letöltheti az eseményről készült szakmai összefoglalókat. Az aktuális menüpontot választva pedig megismerheti az adott konferencia  tervezett programját, letöltheti jelentkezési lapját, továbbá a poszterpályázat benyújtása gombra kattintva elvezetjük Önt a http://services.falkfoundation.com/ oldalra, amin keresztül a kiválasztott rendezvényre benyújthatja pályázatát.

Az elfogadott poszterek első szerzőinek regisztrációs díját és szállásköltségét a kongresszus időtartamára a cég magára vállalja.

A pályázatokat

  • angolul,
  • a kongresszus fő témájához illeszkedő témakörben,
  • legfeljebb egy oldalon, maximum 250 szóban,
  • Microsoft Word formátumban

lehet benyújtani, a Falk Foundation honlapján, az „Internet Abstract Submission System”-en keresztül, (http://services.falkfoundation.com/), ahol további információk olvashatóak a beadvány megjelenésével és a beadási folyamattal kapcsolatosan. Kérjük, vegyék figyelembe a megadott határidőket!

A pályázatokat tudományos bizottság fogja elbírálni, előnyben részesítvén azokat, melyek témájukban kapcsolódnak az adott szimpózium témáinak valamelyikéhez. Az elfogadott pályázatok nyomtatásra kerülnek és a kongresszus résztvevői megkapják azokat a kongresszusi dokumentumokkal együtt.

A bírálat eredményéről és a további teendőkről a szerzőket pár hónappal a kongresszust megelőzően értesítik.

Amennyiben önköltségen kívánnak részt venni a kongresszusok egyikén, kérjük az aktuális tájékoztatóban szereplő feltételek szerint jelentkezzenek az adott kongresszusra - közvetlenül felvéve a kapcsolatot a Dr.Falk Pharmával - és a szükséges költségeket a programfüzetben megadott bankszámlaszámra utalják át.

Kérjük, hogy amennyiben poszterpályázatot vagy esettanulmányt nyújtanak be, értesítsék erről képviseletünket is!

Weboldalainkon átfogó áttekintést talál az elkövetkezendő szimpóziumokról.

 

Hol talál minket?

  • Budaörsön!
  • Címünk: 2040 Budaörs, Károly király út 39.
  • Telefonszámunk: 23/444 773
  • Faxszámunk: 23/444 774

Kapcsolatfelvétel

Személyesen szeretne kapcsolatba lépni velünk? Szakirodalomra van szüksége? Eljönne velünk egyik konferenciánkra? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hátterünk

Ismerje meg a németországi Dr. Falk Pharma GmbH világcéget, készítményeink kifejlesztőjét!