Készítmények

A Dr. Falk Pharma által gyártott és általunk forgalmazott készítmények gasztroenterológiai betegségben szenvedő betegek számára készültek. Kilenc vényköteles és az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által kilencven százalékban támogatott, valamint egy vény nélkül kapható termékünk van a piacon.

  •  

A gyógyszertörvények értelmében készítményeinkről ezen az oldalon csak általános tájékoztatót olvashat. A részletes termékinformáció csak az orvosi és gyógyszerészeti szakma képviselői számára férhető hozzá. A páciensek további hasznos tudnivalókat ismerhetnek meg az Érintetteknek menüpontban.

A gyulladásos bélbetegségek - így a Colitis ulcerosa, valamint a Crohn-betegség kezelésére meszalazin hatóanyagú gyógyszereink szolgálnak. Mivel a gyulladás a bélszakasz különböző pontjain helyezkedhet el, ezért az orvos több támadásponton ható termékünk közül a legoptimálisabbat választhatja. A felsőbb bélszakasz kezelésére a gyomorsavnak ellenálló - ily módon csak a bélben oldódó tabletta, az alsó bélszakasz, valamint a végbél gyógyítására kúp és klizma áll rendelkezésre. Budesonide hatóanyagú kapszulánk a Crohn-betegség ileumot (vékonybél végső szakasza) és/vagy a colon ascendenst (vastagbél felszálló ága) érintő szakaszainak megbetegedése esetén, habunk pedig az aktív stádiumban lévő, rektumra és szigmabélre korlátozódó ulceratív colitis kezelésére használatos.

Egyes epekőbetegségek, valamint bizonyos májbetegségek kezelésére szolgáló gyógyszerkészítményünk hatóanyaga az ursodeoxycholsav. Ez az anyag kis mennyiségben az emberi szervezetben is megtalálható epesav. Az ursodeoxycholsav a koleszterinnel folyadékkristályokat képez, ezáltal a koleszterin-epekövek feloldódásához vezet. Használata koleszterin epekövek oldására, epereflux gastritisre (az epe túltermelődése, illetve elfolyási akadálya miatt kialakuló gyomorbántalom), primer biliaris cirrhosis (a máj sejtjeinek elfajulása) kezelésére javasolt.

A székrekedés gyógyítására és a bél motillitási zavarainak szabályozására vény nélkül kapható gyógyhatású készítményünk szolgál. Legfőbb hatóanyaga az Ispagula maghéj (plantago ovata), amely a széklet mennyiségének növelése és a széklet lágyítása által enyhíti a székletürítés nehézségét. Javasolt székrekedés, irritábilis vastagbél és aranyeres panaszok kezelésénél.

Hol talál minket?

  • Budaörsön!
  • Címünk: 2040 Budaörs, Károly király út 39.
  • Telefonszámunk: 23/444 773
  • Faxszámunk: 23/444 774

Kapcsolatfelvétel

Személyesen szeretne kapcsolatba lépni velünk? Szakirodalomra van szüksége? Eljönne velünk egyik konferenciánkra? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hátterünk

Ismerje meg a németországi Dr. Falk Pharma GmbH világcéget, készítményeink kifejlesztőjét!