Érintetteknek

A Medicons Kft. tevékenységének célja, hogy a "nomen est omen" elv alapján - mint a Dr. Falk Pharma GmbH  képviselete - megfeleljünk és eleget tehessünk ennek a hírnévnek, segítve a Magyarországon e területen tevékenykedő orvosok munkáját és a betegek kezelését, gyógyulását.


A Tünetek és kezelésük oldalakat elsősorban az Érintettek számára állítottuk össze. Itt olyan betegségekről adunk tájékoztatást, amelyek a Dr. Falk készítményekkel kapcsolatba hozhatók illetve általuk kezelhetők. A Kiadványok címszó alatt olyan tájékoztató anyagokat állítottunk össze - letölthető formában -, amelyek a betegségekről segítenek további részleteket megtudni. Az Önsegítő csoportok azon a linkek gyűjteményét tartalmazzák, amelyek segíthetnek a betegek egymás közötti kapcsolattartásában, ismereteik bővítésében. A Hasznos linkek egyéb egészségügyi weboldalakat tartalmaznak.

Hol talál minket?

  • Budaörsön!
  • Címünk: 2040 Budaörs, Károly király út 39.
  • Telefonszámunk: 23/444 773
  • Faxszámunk: 23/444 774

Kapcsolatfelvétel

Személyesen szeretne kapcsolatba lépni velünk? Szakirodalomra van szüksége? Eljönne velünk egyik konferenciánkra? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hátterünk

Ismerje meg a németországi Dr. Falk Pharma GmbH világcéget, készítményeink kifejlesztőjét!